En de Europese Unie kondigt aan dat zij binnenkort elkaars

canada goose jas outlet Canada Canada Goose Nederland Goose Sale Coming Soon Naar uw Kruidenierswinkel Aisle Canada Goose Sale canada goose jas outlet

canada goose sale Als u biologische producten koopt, kunnen uw opties op het punt staan ​​om uit te breiden. En de Europese Unie kondigt aan dat zij binnenkort elkaars organische normen als gelijkwaardig zullen behandelen. Met andere woorden, als het hier organisch is, is het ook organisch in Europa en omgekeerd. Organische voedingsmiddelen bedrijven juichen omdat hun Potentiële markten zijn net verdubbeld canada goose sale

Deze formele definities van ‘organisch’ eigenlijk werden onlangs gecodificeerd slechts een paar decennia geleden. Voorheen was biologische landbouw meer filosofie, gebaseerd op het idee dat je gezonder voedsel kon voeden door het natuurlijke leven in de bodem te voeden. Rodale in de Verenigde Staten. Alle werden vroeg in de 20e eeuw organische advocaten. En redacteur van het Food and Environment Reporting Network, zegt dat de verschillende delen van deze internationale beweging van meet af aan met elkaar praten en ze kwamen op met zeer vergelijkbare praktijken. Canada goose jas verkoop

canada goose bodywarmer Je zou pesticiden vermijden, je zou chemische meststoffen vermijden, je zou op natuurlijke middelen vertrouwen, waardoor de bodem verrijkt wordt door middel van compost, ‘zegt hij. Goedkope Canada Goose Jas canada goose bodywarmer

canada goose dames Groepen boeren realiseerden zich uiteindelijk dat ze regels nodig hadden en een certificeringssysteem om ervoor te zorgen dat iedereen die het label ‘organisch’ gebruikt, eigenlijk die regels volgde. Canada goose jas goedkoop canada goose dames

canada goose nederland ‘Zij wilden geen andere man die een soort bestrijdingsmiddel of chemische mest gebruikte, ook beweerde dat hij organisch was,’ zegt Fromartz. canada goose nederland

canada goose outlet Deze regels zijn nu in de regeringsregels geschreven. Maar ze zijn iets anders aan weerszijden van de Atlantische Oceaan. Betekent niet dat je iets als organisch in Europa kan verkopen, en andersom canada goose outlet

goedkoop canada goose jas Als gevolg hiervan stuit Matt McLean, oprichter van Uncle Matt Organic in Clermont, Fla., Zelfs niet om zijn sinaasappels of grapefruitensap in Europa te verkopen. Canada goose jas outlet goedkoop canada goose jas

canada goose jas goedkoop ‘Ze hebben een paar verschillende dingen die ze hebben gewonnen’ laten we toe dat we in de biologische productie toelaten, ‘zegt hij. En Europa, het moet zijn cacaoproducenten in West-Afrika certificeren als biologisch volgens beide systemen Canada Goose Bodywarmer canada goose jas goedkoop

canada goose parka Op 1 juni gaat die complicatie en extra kosten echter weg. Met slechts een paar uitzonderingen, als het organisch aan de ene kant van de Atlantische Oceaan is, is het ook organisch aan de andere kant. Het ministerie Canada Goose Jas Sale https://www.parkakopen.nl/ Canada Goose Nederland van Landbouw, heeft de aankondiging woensdag op een beurs van de biologische industrie in Duitsland gepresenteerd. canada goose parka

‘Iedereen had gehoopt dat deze dag zou komen en dat we de vrije handel in biologische landbouw zouden kunnen krijgen en consumenten krijgen wat ze willen’, vertelde ze NPR.

canada goose jas sale Om op dit punt te komen betekende dat er over een aantal vooroordelen was gekomen, zegt Merrigan. Normen waren waarschijnlijk te permissief ten behoeve van grote organische agribusiness. Ambtenaren, van hun kant, denken niet dat de Europeanen voldoende controle hebben gedaan om ervoor te zorgen dat boeren de regels echt volgen. canada goose jas sale

canada goose bodywarmer heren Canadese goose parka De twee kanten brachten een paar jaar een bezoek aan elkaar en besloten dat die vooroordelen verkeerd waren. Eigenlijk zeggen ze nu dat de organische normen gelijkwaardig zijn. Enige kleine verschillen, ze zullen gewoon nalaten canada goose bodywarmer heren

canada goose kinderjas McLean, van Uncle Matt’s Organic, is blij om te weten dat het uitvoeren van fruit naar Europa nu een realistische optie is canada goose kinderjas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *